TFTR Uzman Hekimleri Derneği Seçimli Olağan Genel Kurul Sonucu

Değerli meslektaşlarımız,

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulu,  üyelerimizin geniş katılımı ile 27 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Divan Başkanlığını Dr. Oktay Arpacıoğlu’nun yaptığı toplantıda önceki yönetimin Mayıs 2019 - Nisan 2022 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türk Tabipler Birliği, iş mahkemeleri ve üyelerimizden gelen sorular ile ilgili hazırlanan görüş ve öneri yazıları, çalıştay katılımları, TUK, UEMS faaliyetleri, meslek haklarımız ile ilgili davalar, bilimsel toplantı ve kongreler, dergimiz, web sayfamız ile ilgili bilgiler ve bu tarihler arasındaki gelir ve giderleri (mali tablo) içeren faaliyet raporu sunulmuştur. 

Denetim Kurulu Üyesi Dr. Neşe Özgirgin’ in denetim kurulu raporunu üyelere sunumu ve yönetim ve denetimin ibrasından sonra seçime geçilmiş ve aşağıda listesi verilen yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri belirlenmiştir.

Yeni dönemin hepimiz için verimli ve hayırlı olmasını diliyor, siz değerli meslektaşlarımıza yararlı faaliyetler yürütme gayreti içinde olacağımızı belirtmek istiyoruz. 

Geçtiğimiz dönem dernekte görev alan başta hocamız Dr. Vesile Sepici olmak üzere Dr. Birol Balaban, Dr. Barış Nacır, Dr. Ebru Alemdaroğlu ve Dr. İbrahim Gündoğdu'ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.


Yönetim Kurulu Üyelerimiz:

Dr. Müfit AKYÜZ

Başkan

Dr. Evren YAŞAR

Başkan Yardımcısı

Dr. Emre ADIGÜZEL

Genel Sekreter

Dr. Hakan GENÇ

Sayman

Dr. Serdar KESİKBURUN

Veznedar

Dr. Belgin KARAOĞLAN

Üye

Dr. Filiz ACAR SİVAS

Üye

Dr. Pınar BORMAN

Üye

Dr. Elif YALÇIN

Üye

 

Denetim Kurulu Üyelerimiz:

Dr. Aydan KURTARAN

 

Dr. Özge TEZEN

 

Dr. Birol BALABAN

 

Test

Form Gönderimi

Tamam

Branşımız ve Derneğimiz ile ilgili haberler ve duyuruların detaylarına ulaşmak için tıklayınız

DAHA FAZLASI