Fahri Bilgiç Sempozyumu

Değerli Meslekdaşlarım
 
Ekstremite Amputasyonlarında protez uygulaması ve rehabilitasyon sürecinin ne kadar zorlu, bir o kadar da heyecan verici olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
Herhangi bir uzvu amputasyona uğrayan kişinin, birinci derecede yakınını kaybetmiş gibi yas sürecine girdiğini, başarılı bir protez uygulaması ve rehabilitasyonu sonrasında ise yeniden doğmuş gibi olduğunu da.
TFTR Uzman Hekimler Derneği, Protez Uygulamaları ve Amputasyonlu Hasta Rehabilitasyonu Çalışma Grubu olarak, Protez Uygulamalarına ve Rehabilitasyona gönül veren Sağlık Profesyonellerini  7-8 Mayıs 2013 tarihlerinde GATA, TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığına bekliyoruz.
 
İki gün boyunca akut postoperatif bakım, reziduel uzvun şekillendirilmesi, erken rehabilitasyon, amputasyon sonrası komplikasyonlar, transfemoral amputasyonlarda M.A.S. soket uygulamasını ve mikroişlemcili protezleri tartışacağız. Workshoplara katılacağız.
 
Sempozyum aracılığıyla  2011 yılında kaybettiğimiz, 1984-1994 yıllarında anabilim dalı başkanlığımızı yapan ve yetişmemizde büyük katkısı olan değerli hocamız Prof.Dr. Fahri BİLGİÇ’i anacağız.

Sempozyumda Buluşmak Dileğiyle
Prof.Dr.Vesile SEPİCİ

TFTR Uzman Hekimler
Der. Bşk.  

Prof.Dr.Kenan TAN  

GATA FTR AD Bşk.
 
Prof.Dr.Kamil YAZICIOĞLU

Sempozyum Bşk.
Test

Form Gönderimi

Tamam

Branşımız ve Derneğimiz ile ilgili haberler ve duyuruların detaylarına ulaşmak için tıklayınız

DAHA FAZLASI